Skip to main content

TIRAGE-events

For tilmeldning, brug nedestående kontaktformular eller kontakt Tove Brandt på +45 50 13 56 66.

Vi kan også tilbyde champagne-smagninger hos virksomheder og private. For yderligere information kontakt Tove Brandt på +45 50 13 56 66.

Smagninger


Rosé champagne-smagning


Ca. 2 timer
Pris. 450 pr. person,-

📆 Næste dato:

25. maj, kl 16:30-18:30

Er Rosé champagne bare champagne med rødvin?

Ja og nej. Rosé champagne laves på forskellige vis og med forskellige druer, og kan derfor smage lige så forskellige som hvid champagne.

Vi lærer og smager de forskellige typer og så kan du finde frem til hvilken Rosé champagne du foretrækker.

Vi smager på 5 forskellige champagner.

Champagnes stilarter og typer


Ca. 2 timer
Pris: 450 pr. person,-

📆 Næste datoer:
24. februar, kl 16:30-18:30
16. marts, kl 16:30-18:30
13. april, kl 16:30-18:30
15. juni, kl 16:30-18:30

Er champagne ikke bare champagne?
Ja og nej. Kender du f.eks. forskel på Blanc de Blanc og Blanc de Noirs? Vi kommer bag begreberne, mens vi smager og forstår.

En champagne-smagning hvor vi sammenligner og smager på forskellige typer og årgange. Vi lærer om druernes rolle for stil og smag og hvorfor der er forskel på en ren Blanc de Blancs og Blanc de Noirs. Eller kan det overhovedet smages? Helt sikkert – særligt hvis man ved det.

Vi smager på 5 forskellige champagner.

Producent-besøg

– Champagne makers own notes

Besøg af en af vores producenter, der fortæller om deres produktion, stilart og tanker omkring champagne. Denne TIRAGE-smagning, kan ikke bookes, men annonceres.

Øvrige events


Strikke-aften📅
Næste dato: 30. november 2023

📍Sted
: Tirage Champagne Bar

En aften med strikkeprojekter og bobler på TIRAGE Champagne Bar. Håndarbejde og hygge i skøn forening.

Vi gør det til en fast tradition, at der strikkes og hygges på TIRAGE sidste torsdag i måneden. Første gang bliver torsdag d. 30 november, hvor vi hygger ekstra om de først 6 strikkere med et glas gratis champagne.

Marie Askehave Trio


📅 Dato: 24. november 2023

🕒 Tid: kl. 19:30

📍Sted
: Tirage Champagne Bar

Sammen med Pianist Lars Emil Riis og bassist Tomas Raae skaber skuespiller og sanger Marie Askehave smukke traditionelle og utraditionelle fortolkninger af forskellige standarder og kendte sange. Marie Askehave har udgivet 3 albums bla.Detour”, som hun beskriver som “rødvinsjazz”. Hun har også medvirket i Teaterkoncerten Gasolin, hvor kærligheden for den direkte og meget tekstfokuserede fortolkning blev sået.

Lars Emil Riis, Tomas Raae og Marie Askehave skaber et improvisatiorisk univers, hvor de udfordrer deres årelange musikalske samarbejde,  selvom det meste er planlagt på forhånd. Publikum kan forvente at få “fortalt historier” på en sjov, gribende og anderledes måde, hvor der vil blive taget fat på alt fra traditionelle jazzstandarder, til Billie Eilish, et smut forbi Elvis og Kim Larsen.

Billetpris er 200 kr. Kom ind på Tirage og køb dine billetter eller skriv til Tove på +45 50 13 56 66.

Forespørgsel på
TIRAGE-event

Vil du gerne bestille/tilmeldes til et TIRAGE-event, så udfyld denne formular. Herefter vender vi snarest tilbage. Vær opmærksom på, at TIRAGE-eventet først er booket, når vi har bekræftet datoen.